Familien Skauland

31.03.09, kl. 21:26 | Publisert i Familie, Spill | 2 kommentarer

Tenkte jeg skulle fortelle litt om min høyt elskede simfamilie.

Familien Skauland.
Mellomveien 70

Michelle Skauland: Gravid? Gammel om 4 dager. Nettopp hatt matforgiftning. Måtte slutte i jobben ganske tidlig for å være hjemme med barna.

Benjamin Skauland: Flytta inn hos Michelle etter en lang forlovelse når Michell ventet det første barnet. De gifta seg samme dag som den lille kom. Ekstremt barnslig mann, fiser å raper rundt overalt – til Michelles store fortvilelse. Måtte etter en stund slutte i jobben for å hjelpe Michelle med ungene.Er etterhvert blitt en veldig god pappa, og er nylig begynt i jobb igjen, for å tjene den nokså store familien litt gryn.

Beatris Mariann Skauland: Michelle og Benjamins første gull. Beatris Mariann er nå blitt Tennåring, og hennes ambinasjoner er kjærlighet. Beatris har fra første stund gjort det kjempebra på skolen, og står med en A+. Hun er også kjempeflink til å ta seg av lillebroren.

Mariell Skauland: Michelle og Benjamins andre barn. Mariell var veldig oppmerksomhetssyk og kravstor som smårolling, men har med tiden vokst det av seg. Mariell er like flink som sin søster på skolen, og gjør det kjempebra med en solid A+, selvom hun overhode ikke synes det er nok kult å være på skolen, og ALLTID tar med venner hjem.

Bjarne Skauland: Familiens kanskje siste barn. Den lille krabaten bare venter på å vokse opp til småbarn for å kunne fante rundt som han vil selv. Vi gleder oss alle.

Skulle egentlig ha slengt med noen bilder, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke få de fra spillet og over på pc-en. Og de bildene som ligger i en sånn TheSims2 mappe er så små at man ikke ser hva det er uansett. Teit!

Reklamer

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. bruk prt.sc og windows tasten + paint lim inn og lagre xD

  2. men må jeg ikkedrive å gå inn å ut av spillet hver gang jeg skal sende ett nytt bilde til pc’n da? For det går nemlig ikke med mindre jeg avslutter, og det er så jævli stress, for pc’n min er litt.. hva skal vi si da.. TREIG xD


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: