Antikken!

02.09.09, kl. 10:10 | Publisert i Blogg, Skole/Jobb | Legg igjen en kommentar

Først vil jeg bare si at dere er supre på å kommentere for tiden. Keep up the good work. Er mye mer inspirerende å skrive for dere når dere faktisk kommer med en tilbakemelding også :)

Så vil jeg bare minne dere på skolebloggen min. Nytt innlegg!! (Om antikken, hellas og romeriket, som er det vi har holdt på med den siste tiden) Så for spesielt interesserte, stikk innom, selng inn en kommentar om det er noe jeg har oppfatta feil eller noe :) På forhånd takk. Skolebloggen finner du HER eller oppe i menyen på siden der.

Picture0022Ellers er skolen ikke så spennende, har vært flink å gjort hele 7 oppgaver denne timen, mens jeg leste i boka. Nå er jeg sulten og ukonsentrert, og det er snart lunsj! Salat på meg i dag – sunn som jeg er.

Forresten, lærerene mine har funnet ut at om jeg får fritak fra matten, så får jeg 4 timer for lite på vitnemålet, så nå må jeg ta begge programfagene på en og samme gang (Sosiologi og sosialantropologi og international engelsk) begge agene går samtidig her på skolen, så blr mye vimsing vil jeg tro. Heeeh, kan ikke si jeg ser fram til dette nei.

Reklamer

Legg igjen en kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: